Huisartsen Hoge Hond is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Spoednummer:
0570633371
Spoednummer: 0570633371
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

MijnGezondheid.net biedt ook de mogelijkheid tot een e-consult, herhaalmedicatie of inzage in uw dossier. Deze mogelijkheden worden door Huisartsen Hoge Hond nog niet gebruikt.

Is MijnGezondheid.net veilig? 
MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een (mobiele) telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe kan ik gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Bij MijnGezondheid.net kunt u inloggen met uw DigiD met smscode. Hiervoor dient u aangemeld te zijn bij MijnGezondheid.net door uw huisarts.

Op 1 mei 2017 zijn alle patiënten van 18 jaar en ouder die bij de praktijken van Huisartsen Hoge Hond staan ingeschreven door ons aangemeld bij MGN. Zij kunnen nu inloggen op MGN via de button bovenaan het scherm. Mensen die na die datum bij onze praktijk zijn ingeschreven of 18 zijn geworden, dienen zich eerst eenmalig aan te melden. Dat kan via de button "eenmalig inschrijven MGN" bovenaan het scherm.

Afspraak maken betekent ook naar afspraak komen

Wij merken nog te vaak dat patiënten niet naar hun afspraak komen. Een afspraak maken is echter niet vrijblijvend!

Kunt u niet komen of is uw vraag niet meer relevant, bel dan minimaal 24 uur van tevoren uw afspraak af. Wij kunnen dan een nieuwe patiënt inplannen op dat tijdstip.

Op die manier kan iedere patiënt zo snel mogelijk een afspraak krijgen bij de huisarts, praktijkondersteuner of assistente.