Huisartsen Hoge Hond is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Spoednummer:
0570633371
Spoednummer: 0570633371
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. MijnGezondheid.net biedt ook de mogelijkheid tot het stellen van een vraag (e-consult), het bestellen van herhaalmedicatie of het inzien van labuitslagen. 

Veilig patiëntenportaal 
MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie of de DigiD-app nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe kan ik gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Op 1 mei 2017 zijn alle patiënten van 18 jaar en ouder die toen bij de praktijken van Huisartsen Hoge Hond stonden ingeschreven door ons aangemeld bij MijnGezondheid.net. Zij kunnen inloggen op MijnGezondheid.net via de button bovenaan het scherm.

Mensen die na die datum bij onze praktijk zijn ingeschreven of 18 zijn geworden, dienen zich eerst eenmalig aan te melden. Dat kan via de button "eenmalig inschrijven MGN" bovenaan het scherm. Uw huisarts zorgt er dan voor dat u ook in kunt loggen. 

Voor het maken van een afspraak via MijnGezondheid.net of de app Dokter Dichtbij is dit voldoende. Wilt u ook een vraag kunnen stellen, herhaalmedicatie aanvragen of labuitslagen inzien? Vraag dan aan uw huisarts om uw dossier vrij te geven. 

Heeft u vragen? Neem contact op met de praktijk. Onze assistenten helpen u graag verder.