Huisartsen Hoge Hond is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Spoednummer:
0570633371
Spoednummer: 0570633371
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

App Dokter Dichtbij

Logo Dokter DichtbijRecent is het mogelijk geworden om een afspraak te plannen via onze website of via het beveiligde patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Daar komt nu een derde optie bij: een afspraak maken via de app Dokter Dichtbij.

De app is speciaal ontwikkeld voor de huisartsenpraktijken in onze regio. Via Dokter Dichtbij kunt u zonder in te loggen een afspraak maken bij uw huisarts, praktijkverpleegkundige of doktersassistente. De app is gratis te downloaden in de App Store (Apple telefoons) of Google Play Store (Android telefoons).

Als u een bevestigingsmail wilt ontvangen van de afspraak die u via de app Dokter Dichtbij heeft gemaakt, dan dient u zich eenmalig aan te melden bij MijnGezondheid.net. 

Let op: de app Dokter Dichtbij biedt ook de mogelijkheid tot het aanvragen van een e-consult, herhaalmedicatie of inzage in het dossier. Deze mogelijkheden worden door Huisartsen Hoge Hond niet gebruikt!

Afspraak maken betekent ook naar afspraak komen

Wij merken nog te vaak dat patiënten niet naar hun afspraak komen. Een afspraak maken is echter niet vrijblijvend!

Kunt u niet komen of is uw vraag niet meer relevant, bel dan minimaal 24 uur van tevoren uw afspraak af. Wij kunnen dan een nieuwe patiënt inplannen op dat tijdstip.

Op die manier kan iedere patiënt zo snel mogelijk een afspraak krijgen bij de huisarts, praktijkondersteuner of assistente.