Huisartsen Hoge Hond is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Spoednummer:
0570633371
Spoednummer: 0570633371
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Praktijkondersteuners

 

Praktijk Ondersteuners Huisartsen Somatiek (POH-S)

 

M. Vrolijk

Martien 

 

Geboren (1958) en getogen te Arnhem en nu woonachtig in Apeldoorn. Opleiding tot verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis (1977) en twee jaar ervaring in een psychiatrisch ziekenhuis in Amsterdam. Tot april 2000 manager geweest in een verpleeg- en reactiveringscentrum in Apeldoorn.

 

Per 1 januari 2002 werkzaam in het medisch centrum de Hoge Hond als praktijkverpleegkundige. In Groningen de post HBO opleiding tot verpleegkundige in de huisartsenpraktijk gevolgd.

 

Weduwnaar, vader van 3 zonen.

  

P. Visser

 

Petra

 

Geboren in 1967 te Sneek, ik heb vanaf mijn 3e in Deventer gewoond. Ik ben na de HAVO (Alexander Hegius) als verpleegkundige, en dialyseverpleegkundige, vele jaren werkzaam geweest in het Deventer Ziekenhuis.

 

In 2008 heb ik de opleiding tot praktijkverpleegkundige gevolgd in Enschede. Ik ben nu vier dagen per week werkzaam als praktijkverpleegkundige bij Huisartsen de Hoge Hond.

 

In ons spreekuur begeleiden wij patiënten met lichamelijke, vaak chronische aandoeningen, zoals: suikerziekte, chronische longziekten, stoppen met roken, verhoogde risico's op hart en vaatziekten, bijvoorbeeld hoge bloeddruk. 

 

Ik ben gehuwd en we hebben een dochter en een zoon. 

 

 

J. Bannink

 

Jorien

 

Sinds een aantal jaren werk ik als doktersassistente binnen Huisartsen Hoge Hond. In 2016 heb ik de opleiding tot praktijkondersteuner somatiek afgerond aan Hogeschool Saxion te Enschede. Met veel plezier werk ik nu zowel als assistente als praktijkondersteuner somatiek in de praktijk. 

 

foto

 

J. van Doleweerd

 

Mevrouw van Doleweerd heeft een achtergrond als verpleegkundige. In 2017-2018 is zij binnen Huisartsen Hoge Hond opgeleid tot praktijkverpleegkundige somatiek. Inmiddels werkt ze twee dagen per week in de praktijk. 

 

 

Praktijkondersteuners Huisartsen Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) 

 

I. Delst

 

Ien

 

Na afronding van de opleiding tot Bezigheidstherapeute in 1978 ben ik verder gegaan met de opleiding tot B verpleegkundige. In die hoedanigheid heb ik jaren op verschillende afdelingen op Brinkgreven en op de Wellen gewerkt.

 

In een periode als verpleegkundige in een ambulate functie ben ik de opleiding tot Sociaal Psychiatrische verpleegkundige gaan volgen. Sinds een aantal jaren ben ik als POH GGZ te vinden in deze praktijk en bij een praktijk in Zutphen.   

 

 

W. Stapel

 

Wilma

 

Geboren in 1964 in Staphorst op mijn 21e verhuisd naar Deventer en gestart met  opleiding tot B verpleegkundige op Brinkgreven. Daarna Maatschappelijke gezondheidszorg richting  geestelijke gezondheidszorg gevolgd  aan de Hoge school Nijmegen. 

 

Jarenlang als ambulant  hulpverlener bij verschillende GGZ instellingen gewerkt. Sinds 3 jaar met veel plezier werkzaam bij HHH als praktijkondersteuner GGZ.