Huisartsen Hoge Hond is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Spoednummer:
0570633371
Spoednummer: 0570633371
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Huisartsen

Praktijk Kapsenberg/ Bussemaker: P.G. Kapsenberg en L. Bussemaker 

Pieter

Mijn naam is P.Kapsenberg. In 1974 ben ik geboren en tot mijn 19e heb ik in Deventer gewoond.

In 1994 ben ik in Groningen begonnen aan mijn opleiding tot arts. September 2000 rondde ik deze opleiding succesvol af. Nadat ik onder andere 2 jaar als arts werkzaam ben geweest in het Lukas ziekenhuis te Apeldoorn, begon ik in maart 2004 aan de specialisatie tot huisarts. Juli 2006 heb ik de opleiding tot huisarts afgerond. Daarna heb ik in Deventer en omstreken in diverse praktijken gewerkt als waarnemend huisarts. 

Van 1 juli 2007 tot 1 juli 2009 was ik geassocieerd met dr. J.W. Holthuis. Op 1 juli 2009 heb ik de praktijk overgenomen. Inmiddels werken dr. L. Bussemaker en ik ieder ruim 2,5 dag in de praktijk. Sinds 1 januari 2018 zijn dr. Bussemaker en ik geassocieerd en heet de praktijk Kapsenberg / Bussemaker. 

Ik ben getrouwd en heb 2 zoons (geboren in 2005 en 2006).

Leonie

 

 

 

Mijn naam is Leonie Bussemaker, ik ben geboren in 1979 in Zevenaar.

Mijn artsenopleiding heb ik gevolgd in de gezellige stad Groningen van 1997 tot en met 2004. Tijdens mijn coschappen heb ik 2 jaar gewerkt in het Deventer Ziekenhuis. Daarna heb ik meerdere assistentschappen gedaan, o.m. in het UMC St. Radboud in Nijmegen.

Van 2007 tot en met 2010 heb ik de huisartsenopleiding gevolgd in Nijmegen. Daarna ben ik weer terug gegaan naar de prachtige stad Deventer en aan het werk gegaan als huisarts. Sinds 2011 werk ik met collega Kapsenberg. Na een aantal jaren van prettige samenwerking hebben wij sinds 2018 een duo-praktijk waarin we allebei 50% werken. Wij hopen op een eigentijdse, betrokken en persoonlijke manier huisartsenzorg te leveren in ons moderne gezondheidscentrum.

 

Ik woon in Schalkhaar en heb twee zonen (2008, 2010) en een dochter (2011).

 

 

Praktijk Dekker/ Vermeulen: huisartsen G.A.C. Dekker en J.M. Vermeulen.

Gersien

Mijn naam is G.A.C. Dekker, geboren in 1963 in Zwolle, maar opgegroeid in Gorssel. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Leiden, voor de huisartsenopleiding heb ik ruim 3 jaar gewoond in  het noorden van Engeland in Lancaster.

Na het afronden van de huisartsenopleiding ben ik terug gekomen naar Nederland, waar ik eerst enige jaren heb waargenomen.

Sinds 1 april 2004 ben ik geassocieerd met  dr. J.M. Vermeulen, wij werken ieder voor 50% in de praktijk.

 

Judith

Mijn naam is J.M. Vermeulen. In 1967 ben ik geboren in Alkmaar en mijn jeugd in Limburg doorgebracht. De studie geneeskunde in Maastricht gevolgd; via onder andere Sneek en Namibië in Deventer terechtgekomen.

Mijn huisartsopleiding heb ik afgemaakt bij dokter Holthuis en per 1 januari 2003 geassocieerd met dokter van Luijn. Na diens afscheid heb ik de praktijk met dokter Dekker voortgezet.

Behalve dat ik me inzet voor onze praktijk, ben ik voor de regio Deventer de kaderarts astma/COPD. Ik adviseer andere praktijken binnen de regio op het gebied van astma/ CODP en geef ik bijscholingen op dit gebied. Een interessante en leuke extra taak!

 

Praktijk Romeijn: M. Romeijn 

Martijn

Mijn naam is M. Romeijn. Het afgelopen jaar heb ik op dinsdag en vrijdag waargenomen voor dokter Nijhuis. Op 1 april 2018 heb ik de praktijk overgenomen.

Tijdens mijn opleiding tot huisarts ben ik onder meer opgeleid binnen Huisartsen Hoge Hond door dokter Pricker. Na mijn beëdiging heb ik waargenomen voor diverse huisartspraktijken in de regio, totdat ik samen ben gaan werken met dokter Nijhuis. 

Foto

Mijn naam is I. Busscher. In 2007 ben ik afgestudeerd als arts. Daarna heb ik vier jaar promotieonderzoek gedaan en vier jaar de opleiding voor orthopedisch chirurg gevolgd. Uiteindelijk heb ik besloten om te switchen naar de huisartsenopleiding. Het afgelopen jaar heb ik mijn laatste opleidingsjaar gewerkt in de praktijk van dr. Pricker. Vanaf 1 april 2018 werk ik op woensdag in de praktijk van dokter Pricker en op vrijdag in de praktijk van dokter Romeijn

Praktijk Pricker: C.L. Pricker, mw. M. Janssen (waarnemend huisarts), mw. I. Busscher (waarnemend huisarts)

Kees

Mijn naam is C.L. Pricker. Geboren in 1962 aan de IJsel te Zutphen. In 1983 begon ik aan de Amstel met geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1996 startte ik aan de Maas met de opleiding tot oogarts, na 3 jaar besloot ik te switchen naar huisartsgeneeskunde. In 2001 rondde ik aan de universiteit van Maastricht de huisartsenopleiding af.

Aan de oevers van de IJsel vond ik weer een nieuwe plek. In Deventer nam ik in juli 2001 de praktijk van dokter Swemle over. De praktijk is later onderdeel geworden van Huisartsen Hoge Hond.

Nog steeds ben ik zeer geïnteresseerd in oogheelkunde, maar ook in sportgeneeskunde. Ik ben actief binnen de Huisarts Advies Groep Seksuele Gezondheid en ben huisartsopleider bij de Universiteit van Groningen.

Ik ben gehuwd, we hebben drie dochters en twee zonen.

 

Marijke

Mijn naam is M. Jansen. Vanaf september 2017 werk ik als waarnemer voor dr. Pricker. Eerst op de donderdag, sinds maart 2018 iedere vrijdag. Naast mijn werk als waarnemer in diverse huisartspraktijken in de regio, ben ik in opleiding tot kaderhuisarts diabetes. 

Foto

Mijn naam is I. Busscher. In 2007 ben ik afgestudeerd als arts. Daarna heb ik vier jaar promotieonderzoek gedaan en vier jaar de opleiding voor orthopedisch chirurg gevolgd. Uiteindelijk heb ik besloten om te switchen naar de huisartsenopleiding. Het afgelopen jaar heb ik mijn laatste opleidingsjaar gewerkt in de praktijk van dr. Pricker. Vanaf 1 april 2018 werk ik op woensdag in de praktijk van dokter Pricker en op vrijdag in de praktijk van dokter Romeijn. 

Foto

Vanaf september 2018 werkt mevrouw M. Roolvink in de praktijk van dokter Pricker in het kader van het laatste jaar van haar opleiding tot huisarts.